top of page
Tannlege porsgrunn

Moderne tannhelsetjenester

Velkommen til vår nye tannklinikk i moderne lokaler midt i Porsgrunn sentrum.

Bestill time i dag! 

Vi tilbyr et bredt spekter av moderne tannhelsetjenester i splitter nye lokaler. Som tannlege i Porsgrunn har vi fleksible åpningstider og holder kveldsåpent ved behov, ta kontakt dersom du har behov for akutt hjelp.

I Sentrum Tannklinikk Porsgrunn er vi opptatt av at våre pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt og vi setter derfor av god tid til hver behandlingstime.

Vi tilbyr 20% studentrabatt. Dette gjelder ikke behandling hos oralkirurg. 

Du har mulighet til rentefri delbetaling hos oss via Klarna

 

Ta gjerne kontakt så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi tilbyr tannlegevakt tjenester. Tannlegevakten drives i samarbeid med Telemark Fylkeskommune. Telefon 90913377

tannlegevakt porsgrunn

Hva vi gjør

Våre behandlinger

Undersøkelse 

Regelmessige tannlegeundersøkelser anbefales for å oppdage og behandle tann- og munnhulesykdommer. Undersøkelsen inkluderer en klinisk vurdering av tenner, tannkjøtt, kjeveledd og tyggemuskler, og kan også involvere røntgenbilder som avdekker sykdommer i områder som ikke er synlige i munnen. Tannlegen vil også fjerne tannsten og misfarging fra tennene ved å rense, pusse og polere dem etter undersøkelsen. Stråledosen man blir utsatt for ved røntgenopptak er minimal, og det anses ikke som noen helserisiko å ta røntgenbilder.


Overvinne tannlegeskrekk

Vi har lang erfaring med å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk eller odontofobi. Hvis du ønsker det, kan vi tilby en gratis og helt uforpliktende konsultasjon. Mange opplever mindre frykt allerede etter en trygg og fin samtale med oss.

Implantater

Implantater er en moderne og varig løsning på tap av tenner. Et implantat fungerer som en kunstig tannrot som erstatter en eller flere manglende tenner. Det er en trygg og effektiv behandlingsmetode som gir pasienter en forutsigbar og stabil tannrestaurering. Med riktig pleie kan et implantat vare livet ut og gi pasientene tilbake både funksjon og estetikk. Her kan du lese mer om implantater og hva du kan forvente deg av behandlingen.

Estetisk tannbehandling

Estetisk tannbehandling kan bidra til å gi deg et nytt og strålende smil. Det handler om å forbedre utseendet på tennene ved å fikse skader, misfarging, skjevhet og ujevnheter. Estetisk tannbehandling kan gi deg bedre selvtillit og en følelse av velvære. Det finnes flere behandlingsmetoder som kan tilpasses dine behov og ønsker, og vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

Kjeveortopedisk behandling

Vi tilbyr usynlig kjeveortopedisk behandling med Dentiline skinner. Disse klare plastskinnene gjør det enkelt å korrigere trangstilling og/eller feilstilling av tenner på en diskret måte. For mer informasjon om Dentiline, her. Vi henviser kompliserte tilfeller til spesialist i kjeveortopedi.

Hull i tennene

Hull i tennene, eller karies, er en vanlig tannsykdom som rammer de fleste av oss i løpet av livet. Karies oppstår når bakterier i munnhulen produserer syrer som angriper tannemaljen og fører til dannelse av hull eller karies. Det er viktig å oppdage og behandle hull så tidlig som mulig for å unngå større skader og smerter. God munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk kan forebygge karies og bidra til å opprettholde en sunn munnhelse.

Kontakt oss

Takk for din henvendelse. Vi svarer normalt innen en arbeidsdag.

Addresse

Storgata 146

3915 Porsgrunn

Kontakt

  • Facebook

Åpningstider 

Man - Tors

07:45 – 18:00

Fre

Lør

07:45 – 15:30

10:00 – 15:30

bottom of page